Notaatio Oy

Käännämme asiatekstejä eri kielille vuosikymmenien kokemuksella. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka huomioi kunkin asiakkaan erikoisvaatimukset. Englannin kieli työllistää meitä eniten, mutta meiltä saat käännökset myös ruotsiksi, viroksi, venäjäksi, saksaksi, ranskaksi ja monella muulla kielellä.

Hello. Bonjour. Hola.

Notaatio Oy

Notaatio Oy on vuonna 2000 perustettu suomalainen käännöstoimisto, jonka projektipäälliköillä ja kielenkääntäjillä on pitkä kokemus käännösalalta.

Seuraamme aktiivisesti käännösalan kehitystä ja käytämme uusinta käännöstekniikkaa. Näin voimme tarjota asiakkaallemme parhaan lopputuloksen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Olemme sitoutuneet edistämään kestävää kehitystä omassa liiketoiminnassamme YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteen kymmenen periaatteen mukaisesti.

Arvot

Olemme ylpeitä vuosien myötä karttuneesta ammattitaidostamme. 

Yksilöllinen palvelu

Vastaamme mielellämme puhelimeen ja keskustelemme asiakkaiden kanssa. Jokainen työ on erilainen, sillä­ tyyli, sanasto ja sisältö vaihtelevat.

Tinkimätön laatu

Asiakastyytyväisyytemme on korkealla tasolla. Olemme vuosien varrella löytäneet asiansa osaavat kääntäjät. Keskitymme kääntämiseen ja siksi olemme siinä niin hyviä. 

Nopeus

Onko käännökselläsi kiire? Ei huolta, me pysymme aikataulussa. Vastaamme yhteydenottoihin saman tien ja toimitamme käännökset aina silloin kun on luvattu.

Laadukas käännös

Emme koskaan tingi käännösten laadusta. Meillä on alan parhaat kielenkääntäjät ja huolella valitut tekniset työvälineet ja -prosessit. 

 

1.

Parhaat kääntäjät

Takaamme asiakkaillemme korkean laatutason ja yhdenmukaisen tyylin käännöksestä toiseen. Tämä on mahdollista siksi, että oman henkilöstömme lisäksi käytämme aina samoja, erittäin kokeneita kääntäjiä, joilla on erityisosaamista monilta eri aloilta. Niin kääntäjät kuin kielentarkastajat ovat intohimoisia työnsä suhteen.
2.

Teknologia

Hyödynnämme uusinta teknologiaa käännöstyössä. Työkaluohjelmilla nopeutamme työskentelyä, varmistamme laadun ja pidämme hinnoittelun kilpailukykyisenä. Tarvittaessa ylläpidämme asiakaskohtaisia käännösmuisteja ja sanastoja, jotta yhtenäisyys säilyy käännöksestä toiseen.
3.

Työprosessi

Huolehdimme asiakkaasta kokonaisvaltaisesti. Muutamme asiakkaalta saadut PDF-tiedostot ja muut aineistot käännöstyökaluilla käsiteltävään muotoon ja toimitamme asiakkaalle valmiin käännöksen halutulla tavalla. Ja tietysti aina sovitussa aikataulussa.

Asiakkaat

Asiakkainamme on mm. asianajotoimistoja, ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä, rakennusliikkeitä, valtion virastoja, ministeriöitä, ammattiliittoja, kuntia, ohjelmistotaloja, pörssiyrityksiä, museoita ja kulttuurilaitoksia.

Faktoja

Viime vuonna Notaatio käänsi yhteensä:

 

Käännösprojektia

Asiakirjaa

Sivua

Haluatko tietää lisää?

Etsimme mielellämme juuri teille parhaat ratkaisut ja kartoitamme käännöstarpeenne yksilöllisesti. Ota meihin yhteyttä, jos haluat keskustella asiasta lähemmin!