Käännöspalvelut

Käännämme asiatekstejä eri kielille vuosikymmenien kokemuksella. Tarjoamme henkilökohtaista palvelua, joka huomioi kunkin asiakkaan erikoisvaatimukset.

Palvelut

Teemme käännöstyöt nopeasti ja laadukkaasti tarpeen mukaan joustaen. Meiltä saat monipuolisia käännöspalveluja eri aloille ja moniin käyttöympäristöihin.

Talousalan käännökset

Meillä on pitkä kokemus talousalan asiakirjojen kääntämisestä. Tunnemme alan terminologian ja käsitteet. Käännämme tekstejä mm. rahoituslaitoksille, vakuutusyhtiöille ja yritysten talousosastoille.

Juridiset käännökset

Käännämme paljon sopimuksia ja muita virallisia asiakirjoja sekä tunnemme eri kielialueiden erikoisvaatimukset. Tarvittaessa vahvistamme käännöksen auktorisoidun kääntäjän leimalla.

Auktorisoidut käännökset

Notaatio on Suomen suurin auktorisoituja käännöksiä tarjoava yritys, joka tietää, miten asiat hoidetaan. Kääntämämme ja hyväksymämme viralliset asiakirjat ovat laillisesti päteviä kohdekielellä.

Verkkosivujen käännökset

Otamme käännöksissä huomioon hakukoneoptimoinnin ja verkkokirjoittamisen parhaat käytännöt. Tarvittaessa teemme käännösmuistin aiemmin käännetystä materiaalista, jotta termit saadaan oikein.

Tekniset käännökset

Olemme kääntäneet lukuisia käyttö- ja asennusohjeita tunnetuille yrityksille, jotka toimivat mm. tietotekniikan, ajoneuvo- ja rakennusteollisuuden, ympäristötekniikan ja kulutuselektroniikan alalla.

Ohjelmistokäännökset

Tunnemme ohjelmistoalan sanaston, käsitteet ja tyylivaatimukset yksityiskohtaisesti. Olemme myös asiantuntijoita erilaisten lokalisoinnissa tarvittavien työkaluohjelmien ja teknologioiden käytössä.

Haluatko tietää lisää?

Etsimme mielellämme juuri teille parhaat ratkaisut ja kartoitamme käännöstarpeenne yksilöllisesti. Ota meihin yhteyttä, jos haluat keskustella asiasta lähemmin!